Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd middels de blendmethode. De haartjes worden één voor één met een elektrisch apparaat behandeld. Het is een intensieve behandelmethode die u uiteindelijk definitief van uw overtollige haargroei af helpt. Ik ben in het bezit van het Anbos diploma “Elektrisch ontharen”, daarmee heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent.

Maak afspraak


Soorten behandelingen


Specialisaties elektrische ontharing

Elektrisch definitief ontharen

Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd middels de blendmethode. De haartjes worden één voor één met een elektrisch apparaat behandeld. Het is een intensieve behandelmethode die u uiteindelijk definitief van uw overtollige haargroei af helpt.

Ik ben in het bezit van het Anbos diploma “Elektrisch ontharen”, daarmee heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent.
Duur: 15 min
Prijs: €26,95 Maak afspraak


Overige behandelingen

De blendmethode is ook geschikt voor het verwijderen van couperose, spinnaevi, bloedblaasjes, fibromen (steelwratjes) en pigment- en ouderdomsvlekken.

Een behandeling als ontharen in het gelaat wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door het merendeel van de zorgverzekeraars. Lees hiervoor wel de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te weten of uw zorgverzekeraar behoort tot de groep die geheel of gedeeltelijk uw behandeling vergoedt. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de ANBOS-schoonheidsspecialist ook bij ANBOS geregistreerd staat én is opgenomen in het informatiesysteem AGB-zorgverleners.
Duur: 15 min
Prijs: €26,95 Maak afspraak